Aksje-NM blir enda gøyere om du konkurrerer med venner, kolleger eller familien.

Publisert:

Vil du se hvem som er venninnegjengens beste investor? Om du er en bedre aksjeplukker en sjefen din? Da lager du en egen liga, eller gruppe, i Aksje-NM, så inviterer du inn de du vil kjempe mot. Her er oppskriften.

1. Først må du melde deg på Aksje-NM. Gå til aksjenm.e24.no og trykk på «Meld deg på»-knappen. Du blir bedt om å logge inn eller lage en Schibsted-konto. Følg stegene som passer deg. Deretter kommer du tilbake til spillet, og du blir bedt om å lage et brukernavn (dette blir synlig for andre i spillet) og godkjenne vilkårene.

2. Scroll ned til «Grupper» og «Opprett gruppe». Skriv inn navn, og evt en beskrivelse (trengs ikke), på ligaen din. Klikk på «Opprett».

3. Nå vil du invitere dine venner, familie, kolleger eller andre du vil ha i ligaen din. Klikk på «Inviter brukere», klikk på «velg gruppe» og klikk på gruppen du vil invitere til. Da får du opp en kode bestående av bokstaver og sifre. Kopier den, og del den med de du vil skal være med, enten på melding, e-post eller i sosiale medier. NB: Alle som får tilgang til koden, kan bli med i ligaen din.

Nå er det bare å vente på at folk strømmer til ligaen din. Hva dere kjemper om, en premie eller kun ære, er opp til dere å bestemme.

Det viktigste er så klart å vinne.

Har du mottatt en kode til en Aksje-NM-gruppe og lurer på hva du skal gjøre?

Frykt ikke. Gå inn på aksjenm.e24.no. Du må være påmeldt. Gå ned til Grupper (se over). Klikk på «Bli med i gruppe»

Spørsmål? Ta kontakt med oss på aksjenm@e24.no

Write us

Find us at the office

Zawodniak- Bushar street no. 43, 41415 Nouakchott, Mauritania

Give us a ring

Janeicia Dischner
+77 583 658 542
Mon - Fri, 10:00-15:00

Tell us about you